Skip to main content

Over Raffaan

RAFFAAN is afgeleid van geraffineerd, een van de merkwaarden van mijn bureau.

RAFFAAN zit in doordachte slimme en inventieve gebouwen waarin we, door het inzetten van vorm en vormgeving gebouwen optimaal laten functioneren en presteren.

RAFFAAN zit in stijlvol, tijdloos en mooi. De gebruiksgebouwen die we maken zijn met veel zorg, met oog voor detail en materiaalgebruik, ontworpen om gedurende hun hele levensduur mooi te blijven.

RAFFAAN zit in de uitgekiende samenstelling van mijn team, elk met hun eigen kwaliteiten, met hun eigen vaardigheden, elk met hun eigen specialisme. Gewoon verschillende mensen die samen ook UW vragen kunnen vormgeven, uitwerken en laten realiseren.

RAFFAAN ontleent zijn identiteit aan het archetype Magiër. De kleur van de Magiër, paars, is de kleur van ons beeldmerk.

RAFFAAN is het bureau voor architectuur-, gebouw- en gebruiksconcepten van Niels Peters.

RAFFAAN is goed in DIE opdrachten waarbij meerdere gebruikers samen onder één dak verder gaan en waarbij ze op zoek zijn naar zowel de synergie in de samenwerking als hun eigen deel daarin. Op zoek gaan naar de gezamenlijke herkenbaarheid met behoud van de eigen identiteit. Het ontwerpen van kindcentra, scholen en kinderopvang, multifunctionele (sport-)accommodaties, brandweerkazernes, politieposten, ambulanceposten en medische centra vormt het zwaartepunt van mijn werkzaamheden.